algemene voorwaarden uitgeverij integrum

algemeen

onze dienstverlening is simpel: wij verkopen boeken en jij koopt ze, hopelijk. wij zijn pas tevreden als je het bestelde boek in goede orde hebt ontvangen. op tijd en onbeschadigd. of hebt gedownload natuurlijk.

bestelling

op onze beveiligde webshop kun je boeken bestellen en vooraf betalen met ideal. het betaalproces loopt via mollie. veilig en eenvoudig. is er iets onduidelijk of heb je een andere vraag voor, tijdens of na het bestelproces, dan kun je ons bereiken via het contactformulier. wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. even een wappje kan ook.

verzending

paperback-boeken versturen wij in een stevig brievenbuspakket via postnl. je hoeft er dus niet thuis voor te blijven. verzending doen we dezelfde dag nog indien mogelijk. voor e-boeken versturen we je een epub-bestand met social drm via de mail. dit (on)zichtbare watermerk bied je de mogelijkheid om het bestand op elk wenselijk apparaat te bekijken. zonder limiet. wel zo handig.

retour

indien de paperback onverhoopt beschadigd blijkt te zijn tijdens de verzending dan horen we dat graag meteen. vanzelfsprekend ontvang je een nieuw exemplaar. gratis en voor niets. e-boeken kunnen gezien hun aard helaas niet geretourneerd worden.

klachten

mocht je een klacht hebben – fouten worden immers overal gemaakt – dan kun je die te allen tijde via het contactformulier aan ons kenbaar maken. wij zullen onze uiterste best doen het ongemak weg te nemen. je tevredenheid is het enige wat bij ons telt. nou ja, naast je geluk natuurlijk.